Eğlence merkezine baskın… Kocaeli’de konsomatris operasyonu!

Kocaeli’de bulunan bir eğlence merkezine düzenlene baskında, 15 kadının izinsiz konsomatris olarak çalıştırıldığı belirlendi

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği tarafından yapılan araştırmalarda, Darıca’da bulunan bir eğlence mekanında izinsiz konsomatris çalıştırıldığı yönünde bilgilere ulaşıldı. Yapılan. Araştırmalar doğrultusunda Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile birlikte bahse konu eğlence mekanına baskın yapıldı.

Yapılan baskında, iş yerinde 13 Türk ve 2 yabancı uyruklu olmak üzere toplam 15 kadının izinsiz konsomatris olarak çalıştırıldığı belirlendi.  Ayrıca aynı işletmede izin belgesi olmamasına rağmen canlı müzik dinletisi yapıldığı, izinsiz sigara içilmesine müsaade edildiği ve çalışanların kimlik bildirimlerinin yapılmadığı tespit edilerek iş yeri hakkında gerekli tutanaklar tutularak cezai işlemler uygulandı. Ayrıca iş yerinde müşteri olarak bulunan 57 şahsa da GBT sorgusu yapıldığı öğrenildi.

16 Kas 2019 - 08:40 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.