Çetindağ davasında flaş gelişme

Gölcük'te, 2015 yılında evli ve 2 çocuk annesi işitme engelli Hacer Çetindağ’ın evinde boğazını kesilerek öldürülmesi ile ilgili duruşmanın 7. Celsesinde flaş bir gelişme yaşandı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde geçtiğimiz yıl vahşi şekilde öldürülen duyma ve konuşma engelli Hacer Çetindağ’ın cinayeti ile ilgili davanın görülmesine bugün devam edildi. Duruşma 13 Temmuz 2017 tarihine ertelendi.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde geçtiğimiz yıl Ekim ayında vahşi şekilde boğazı kesilerek öldürülen işitme ve konuşma engelli Hacer Çetindağ’ın cinayeti ile ilgili davanın yedinci duruşması Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Edal Kaya, tercüman Yasemin Öztürk, Hacer Çetindağ’ın kardeşi Cemalettin Deniz, Ankara Barosu Gelincik Merkezi Başkanı Avukat Aslı Koçak Arıhan ve sanık avukatı Ersun Künbi katıldı.

Çocukların velayeti

Duruşmada söz alan sanık Erdal Kaya,” Ben bu aşamalarda üzerime atılı suçlama ve olayla ilgili olarak beyanda bulundum, o beyanlarımı tekrar ediyorum, maktulün eşi hakkındaki iddiaları, taraf aileler arasındaki çocukların velayeti ve bakımı konusundaki bir ihtilaftan kaynaklandığı düşüncesindeyim” dedi.  

Ertelendi

Şüpheli Selçuk Çetindağ hakkında mahkemeye hitaben düzenlenen iddianame ve soruşturma dosyasının dün itibari ile intikal ettiği dikkate alınarak, söz konusu dosyanın süresi içerisinde incelenmesi ile sonucuna göre iddianamenin kabulü halinde dosya ile birleştirip birleştirilmeyeceği hususunda bir karar verilmesini dikkate alan mahkeme heyeti duruşmayı 13 Temmuz 2017 tarihine ertelendi

#

18 Nis 2017 - 12:59 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.