Büyük tehlike… Kocaeli’de o zehirden çok fazla çıkmaya başladı!

Kocaeli’de son aylarda düzenlenen operasyonlarda, sıkça esrardan 20 kat daha tehlikeli olduğu bilinen “SKUNK” adlı uyuşturucu madde ele geçirilmeye başlandı.

Kocaeli’de güvenlik güçleri, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin  yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 30 Eylül ile 7 Ekim tarihleri arasında ele geçirilen uyuşturucu maddeleri açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre, 130 gram esrar, 10 adet ectasy, 45 gram metamfetamin, 75 gram sentetik kannabinoid ve 149 gram skunk ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuştu maddeler içinde ne dikkat çekici olanı ise “SKUNK” adlı uyuşturucu madde. Esrardan 20 kat daha tehlikeli olduğu bilinen bu madde son aylarda Kocaeli’de kullanımı artmaya başladı.

Kokarca anlamına gelen skunk, beyne daha fazla zarar verdiği ve akıl hastalıklarının önünü açtığı biliniyor.

07 Eki 2019 - 10:23 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.