Bu nasıl ANNE !

Mehmet Ergüngüler eşinden ayrılalı 3 yıl oldu. Çocukları yanına alarak kaçan anne F.O. 5 yaşındaki yavrusuna şiddet uygulaması tepkilere neden oldu

‘’ANNEM DÖV DİYORDU DÖVÜYORDUM’’ Bir anne evladına bunu nasıl yapar dedirten görüntüleri izlerken kanınız donacak. Mehmet Ergüngüler 3 yıl önce eşi F.O isimli eşinden ayrıldı. Eşi F.O. çocuklarını da alarak baba ocağı olan İzmir’e yerleşti. Mehmet Ergüngüler uzun süredir eşinden ve 5 yaşındaki N.G. ve 2 yaşındaki H.E.’den haber alamadı ta ki eline o görüntüler geçene kadar. Anne F.O. 5 yaşındaki yavrusu N.G. darp ederken çekilen görüntüler mahkemeye yansıdı. Anne çocuğunu neden dövmek zorunda kaldığını açıklarken hayrete düşeceksiniz. Anne F.O. ifadesinde,’’ annem S.O  bana çocuğumu dövmem için baskı kuruyordu, bende annem bana baskı yaptığı için çocuğumu dövüyordum. Eşimi sevmediği için bana bunları yaptırıyordu. Ben çocuklarımı dövmediğimde annem beni dövüyordu. Olay günü evde annem ve birde ben vardım’ ifadesinde bulundu.

‘’ÇOCUKLARIMIN CAN GÜVENLİĞİNDEN ŞÜPHE DUYUYORUM’’ Anne F.O.’nun verdiği bu korkunç ifade İzmir Adliyesinde ki davada dosyaya girdi. Baba Mehmet Ergüngüler, çocuklarını istediğini, çocuklarının can güvenliğinden şüphe duyduğunu söyleyerek, ’’Çocuklarımın can güvenliğinden endişe duyuyorum. Çocuklarımın velayeti bende ama polis gereğini yapmıyor. Eski eşim F.O. bedensel engelli, ayaklarında sorun var. Çocuklarıma bakabilecek durumu yok’ dedi.

İşte o görüntü :

#

15 Tem 2017 - 17:51 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.