Boşanmak üzere olduğu eşini hastanede öldürmeye kalktı!

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde bir kişi, boşanmak üzere olduğu eşini hastanede darp etti. Bununla yetinmeyen gözü dönmüş koca, yanında getirdiği tabancayla ateş etti.

Edinilen bilgilere göre, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde çalıştığı öğrenilen F.T., hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığı ve boşanmak üzere olduğu eşi A.F.T. tarafından hastane içinde darp edildi.

Hastanenin poliklinik bölümünde gerçekleşen olayda saldırganı durdurmak isteyen bir vatandaş da şiddetten nasibini aldı. Saldırgan koca, olayı önlemek isteyen bir kişiyi daha darp etti.

Hastaneden çıktıktan sonra ateş açıp kaçan A.F.T, hastaneye yakın bir bölgede polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Şüpheli koca, gerekli işlemler için emniyete götürüldü.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

31 Ara 2019 - 13:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.