Birlikte uyuşturucu aldılar evlerinde öldüler!

Birlikte uyuşturucu alan 2 kişi ayrıldıktan sonra evlerinde hayatını kaybetti…

Uyuşturucu İzmit’te 2 kişinin daha hayatına mal oldu. Edinilen bilgilere göre, İzmit’te Ş.D.K. (27)  ve B.S. (23) isimli şahıslar birlikte uyuşturucu aldı. Uzun süre uyuşturucu alan şahıslar, daha sonra ayrılarak evlerine gitti.

İzmit Körfez Mahallesi Yüce Rıfat Sokak’ta buluna bir evde ikamet eden Ş.K.D arkadaşları tarafından hareketsiz olarak bulundu. Yapılan kontrollerde gencin öldüğü belirlendi.  Olay yerinde yapılan incelemeler sonrası gencin cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Aynı mahallede bulunan Şehit Ali Sokak üzeri No:33’de ikamet eden ve diğer arkadaşları ile birlikte misafirliğe giden B.S. sabah saatlerinde fenalaştı.  Gencin fenalaştığını gören arkadaşları hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri fenalaşan genci alarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı.  Sarı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Aldıkları uyuşturucu sebebiyle hayatını kaybeden Ş.D.K. ve B.S.’nin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi. Şahısların kullandığı uyuşturucu maddenin henüz ne olduğu bilinmezken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yaşamını yitiren Ş.D.K’nın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Ş.D.K.’nın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Artvin’e gönderildi. B.S’nin cenazesi ise Eyüp Sultan Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kullar Kızköprü Mezarlığında toprağa verildi.

21 Haz 2019 - 22:43 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.