Balkondan girmek istediği evin 3. katından düştü

Körfez'de, kapısı kapanan evde bebeği mahsur kalınca üçüncü katın balkonundan aşağı kattaki evinin balkonuna inmek isteyen Avni Ersoy, ipin kopması sonucu düşerek yaralandı

Olay, Körfez Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi Akça Sokak'taki meydana geldi. Apartmana yeni taşınan Avni ve Esra Ersoy çifti, kapı kapanınca dışarıda kaldı. Anahtarı içeride unutan çift, evde bebekleri mahsur kalınca, bir an önce eve girebilmek için çare aramaya başladı. Avni Ersoy üst katın balkonundan, iple ikinci kattaki evlerinin balkonuna inmek istedi. Bu sırada ip kopunca Avni Ersoy üçüncü kattan aşağı düştü. Yaralanan Avni Ersoy, olay yerine sevk edilen ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Avni Ersoy'un vücudunda kırıklar oluştuğu belirtildi.

PARASI OLMADIĞI İÇİN ÇİLİNGİRE AÇTIRAMADI İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi ise balkondan içeri girerek kapıyı açarak annenin bebeğine ulaşmasını sağladı. Avni Ersoy'un yakınları, vatandaşların itfaiyenin kapı açmak için ücret isteyeceğini söylediğini, parası olmayan genç adamın da iple balkondan aşağıya inmeye çalıştığını iddia etti. İtfaiye yetkilileri ise, bu durumlarda ücret alınmadığını söyledi.

#

24 Haz 2017 - 23:24 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.