Av tüfeğiyle oynarken akrabasını vurdu!

Kandıra’da bir kişi, av tüfeği ile oynarken akrabasını vurdu. Boynundan vurulan kişi ağır yaralandı.

Olay Kandıra’nın Ballar Mahallesi’nde gerçekleşti. İsa H., akrabası Ünal K. ile birlikte evde av tüfeği ile oynarken İsa H.’nin elinde bulunan av tüfeği bir anda ateş alarak Ünal K.’nın boynuna isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Ünal K. ağır yaralanırken, İsa H. ise şok geçirdi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hayati tehlikesi olan Ünal K.’ya ilk müdahale yapıldıktan sonra KOÜ Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. İsa H. Jandarma tarafından ise gözaltına alındı. İsa H. alınan ifadesi sonrası serbest bırakıldı.

28 Oca 2019 - 15:35 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.