Aile boyu tırnakçı çetesi yakalandı!

Derince’de işyerlerine hırsızlık ve tırnakçılık yapan aile kıskıvrak yakalandı

Aile boyu tırnakçı çetesi yakalandı!
Aile boyu tırnakçı çetesi yakalandı!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Derince’de, 13 Şubat günü bir işyerinden alışveriş sırasında yapılan kıyafet hırsızlığı ve “tırnakçılık” teşebbüsü, 16 Şubat günü yine Derince’de bir işyerinde gerçeklesen tırnakçılık olayı ile ilgili soruşturma başlatan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri, olayla ilgili biri çocuk 3 kişi tespit etti. Ayrıca şahısların olay yerlerine giderken kullandığı aracı belirledi.

Polisin MOBESE, PTS ve güvenlik kameralarından belirlediği araç,  İzmit’e girdiği andan itibaren takibe alındı. Araç İzmit’te durduruldu. Durdurulan araçta, 10 ayrı suç kaydı bulunan, 9 ayrı suçtan arandığı belirlenen ve 3 yıl 10 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan cezaevi firarisi M.S(40), 14 ayrı suçtan kaydı, 2 ayrı suçtan aranması ve 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan eşi Ü.S.(38) ile suçta  anne babasından ayrı işyerlerine giren ve onlar tırnakçılık yaparken kafa karıştırmak için sürekli fiyat soran 16 yaşında  oğulları B.S. yakalandı.

Olayda şahısların kullandığı ve içerisinde yakalandığı Ü.S üzerine kayıtlı otomobilin, teslim edilmesi için polise  haber verdirttikleri akrabaları Ş.S.'de, asayiş şubeye geldiğinde şüphe üzerine yapılan kimlik kontrolünde  başka bir suçtan arandığı tespit edilince yakalanarak gözaltına alındı.  Şahıs sevk edildiği adli merciiler tarafından adli kontrol ile serbest kaldı.

Karı koca Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğünde biten işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edildi. 16 yaşındaki çocukları B.S ‘de Çocuk Şube Müdürlüğünden adliyeye sevk edildi.

22 Şub 2018 - 14:34 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.