4 kişi tutuklandı… O büyük kavganın sebebi ortaya çıktı!

Kandıra’da geçtiğimiz gün çıkan ve 18 kişinin yaralanmasın sebep olan kavga ile ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü tutuklandı.

Kandıra’da Roman vatandaşların ikamet ettiği Akçakayran Mahallesinde, geçtiğimiz gün 2 ayrı gurup birbirine girdi. Taş, sopa ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada, 3’ü ağır 18 kişi yaralandı.  

Olay sonrası konu ile ilgili soruşturma başlatan emniyet güçleri G.Ç., B.Ç., E.Ç., N.E., M.O. ve I.E isimli 6 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.Ç., B.Ç., E. Ç. ve N.E. tutuklandı. M. O. ve I.E. isimli şüpheliler ise adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

Kavganın çıkış neden ise yapılan soruşturma sonucu belirlendi. İddialara göre, iki ayrı aile arasında geçmişte kız kaçırma meselesi nedeniyle husumet bulunuyordu. Akşam saatlerinde   aileler arasında sözlü olarak başlayan tartışma bir anda büyüdü. Kadın ve çocuklarında karıştığı kavgada, taş, sopa ve pompalı tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle 6’sı kavgayı ayırmaya çalışan toplam 18 kişi yaralandı.

Kocaeli ve Kandıra’da bulunan hastanelere sevk edilen yaralılardan, Aydoğan O. isimli yaralı şahıs dışında bütün hepsi yapılan tıbbi müdahale sonrası taburcu edildi.  Polis, olay sonrası yapmış olduğu tahkikat sonucu olaya karışan her iki taraftan toplam 6 kişiyi 3 pompalı tüfek ile yakaladı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklandı. 2 si ise adli kontrol ile serbest kaldı.

17 Ağu 2019 - 12:42 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.