3 yıl sonra kardeşiyle aynı kaderi paylaştı

Körfez'de uzun yıllar fotoğrafçılık yapan 55 yaşındaki Gültekin Sonar, 3 yıl önce beraber çalıştığ kardeşi gibi kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, 3 yıl önce hem ortağı, hem de ağabeyi olan Hasan Sonar’ı kanser hastalığı yüzünden kaybeden Gültekin Sonar, kanser tedavisi görüyordu.  Güney Mahallesi’nde ikamet eden ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Sonar, önceki gün rahatsızlandığı evinden hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Sonar, ağabeyi ile aynı kaderi paylaştı.

Gültekin Sonar, bugün Muharrem Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından İlimtepe Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

#

20 Ara 2018 - 15:01 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.