3 ay önce boşandığı eski eşini takip edip öldürdü

İzmit’te bir kadın boşandığı eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Gölcük’te ikamet eden ve elektrik teknikeri olduğu öğrenilen 2 çocuk sahibi Kerem Tuğral (44), 3 ay önce Ayşe Acar (36) ile anlaşmazlık ve geçimsizlik nedenleri ile ayrıldı.  Ayrılmayı içine sindiremeyen Kerem Tuğral, Ayşe Acar ile tartışması sebebiyle, mahkeme hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttı.   

Duruma oldukça öfkelenen eski koca, ayrıldığı eşini takip ederek, oturduğu eve ait doğalgaz abonelik devir işlemlerini gerçekleştirmek için gittiği abonelik merkezi içinde, silahla ateş açarak öldürdü

İddialara göre olay şu şekilde gelişti.   

3 ay önce eşinden ayrılan ve abonelik devir işlemlerini yapmak isteyen Ayşe Acar, eşi hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğundan, eşinin teyzesinin oğlu ile İzmit Körfez Mahallesi Şehit Rafet Karaca Bulvarı üzerinde bulunan Doğalgaz Abonelik Merkezine geldi.

Kapıdan içeri girip işlemleri yaptığı esnada, Acar ve teyze oğlunun yanına gelen ve aniden silahını çıkartan Kerem Tuğral art arda ateş etti.  Ayşe Acar kanlar içerisinde yere yığılırken, yanında bulunan   ayrıldığı eşinin teyzesinin oğlu ve güvenlik görevlisi Kerem Tuğral’ın üzerine atlamayarak etkisiz hale getirdi.

Olay esnasında merkezde bulunan vatandaşlar ve çalışanlar büyük korku ve panik içerisinde kendilerini dışarıya attı. Hemen olay yerine polis ve 112 ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin yapmış oldukları kontrollerde, Acar’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.  Olay yerinde etkisiz hale getirilen katil koca ise gözaltına alınarak Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü.  

Olay yerinde yapılan incelemeler sonrası Acar’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Ayşe Acar, yarın Sakarya’nın Hendek ilçesinde toprağa verilecek.

16 Eki 2019 - 11:34 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.