215 kilo eroin ele geçirildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği iki ayrı operasyonda 214 kilo 620 gram eroin ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yine başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Afyon  ve Türevleri Soruşturma Büro Amirliği  ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında bir TIR’a operasyon düzenlendi. Araçta gizlenmiş vaziyette, 256 paket halinde 184 kilogram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili 2 şahıs gözaltına alındı. Poliste biten işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahılar tutuklandı.

İkinci operasyon ise pazar günü düzenlendi. Ekiplerin durdurulduğu bir otomobilde yapılan aramada gizlenmiş halde 60 paket halinde 30 kilogram 620 gram eroin maddesi ele geçirildi. Otomobilde bulunan 3 kişi gözaltına alındı. Poliste biten işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şahıs tutuklandı

#

17 Eki 2017 - 16:20 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.