Pirelli aile günü ile çoştu

Lastik sektörünün ihracat rekortmeni, Pirelli Lastik fabrikasının her yıl 30 Ağustos’ta geleneksel olarak düzenlediği ve Zafer Bayram’ı ile birlikte gerçekleşen’’ aile günü’’Lastik İş sosyal tesislerinde çoşkulu bir şekilde gerçekleşti.Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen aile gününde ,çocukların zafer alayına, büyükler bayrak sallayarak eşlik etti.Çekişmeli oyun ve yarışmalar ile eğlenildi,hediye çekilişi ile heyecan yaşandı.

Pirelli Lastik Fabrikası çalışanları ve ailelelerinin her yıl geleneksel ‘’aile günü’’buluşması Lastik-İş Sosyal tesislerinde gerçekleşti. 30 Ağustos Zafer bayramı ile birlikte  çifte bayram şeklinde çoşkulu bir şekilde gerçekleşen etkinlikte renkli görüntüler vardı.Pirelli aile gününe Pirelli Fabrika Direktörü Hakan Yalnız,İnsan Kaynakları Direktörü Alper Tokalp, Personel Müdürü Can Güler, Güvenlik Müdürü İhsan Kaya, Kamyon Üretim Müdürü Ahmet Oruç, Oto üretim Müdürü Önder Kılıç, Mühendislik Müdürü Nuri Erdoğdu,Motorsport Üretim Müdürü Atilla Gidergi, İş Güvenliği Müdürü Yusuf Akkor, Kısım Şef ve Asistanları,Lastik İş Genel Başkanı Abdullah Karacan,Genel Başkan Yardımcısı Necdet Ulusoy, Kocaeli Şube Başkanı Tezcan Ay, Şube İdari Sekreteri Ercan Yavuz ile Mali Sekreter Yusuf Bayraktar, İşyeri Temsilcileri, birlikte çalışan ve ailelerinin yoğun bir katılımı vardı. Kahvaltı ve canlı müzik eşliğinde başlayan  Pirelli aile gününde ,Pirelli Fabrika Direktörü Hakan Yalnız ve Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan birer selamlama  konuşması yaptılar.

YALNIZ’’ Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdğimiz ‘’aile günümüz’’ de  zafer bayramı çoşkusunu ailelerimiz birlikte çoşkulu bir şekilde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Yoğun katılım  ve gördüğüm güzel birlik ,beraberlik tablosu beni mutlu etti.Tüm çalışanlar olarak vatanımıza, aşımıza ,işimize sahip çıkarak geleceğe güvenle bakmalıyız.Pirelli olarak tüm çalışanlarımızın katkılarıyla çok güzel işler yaptık,ülke ekonomisine önemli katkı sağladık.Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bugün burada  bulunan ve zafer çoşkusunu beraber yaşadığımız herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.Bir gün sonra Kurban Bayramı bu vesile ile tüm çalışanlarımızın ve ailelerinin Kurban Bayramını kutluyorum’’dedi.

KARACAN’’Her zafer bayramını Pirelli aile günü ile birlikte kutluyoruz.Ellerimiz de bayraklar büyük çoşku yaşıyoruz.Bugün sendikamız mensubu Pirelli çalışanlarının birlik ve beraberlik içerisindeki güzel görüntü beni çok mutlu etti.Katılan herkese teşekkür ediyorum.Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerim ile kutluyorum’’.

HEDİYE ÇEKİLİŞİ HEYECAN YARATTI Pirelli aile günü etkinliğine katılan ailelerin çocukları çeşitli oyunlar ve şişme oyun standlarında doyasıya eğlenerek güzel bir gün geçirdiler.Katılımcılara sabah saatlerinde kahvaltı,öğle yemeğinde kavurma, pilav ikram edilirken, dondurma ikramı herkesi serinletti.Canlı müzik kulakların pasını silerken, sanatcı Eren Kargıner şarkılarıyla herkesi çoşturdu. Düzenelenen yarışmalarda başarılı olanlara hediye verildi.Hediye çekilşinde televizyon,çamaşır makinası,bulaşık makinası,elektrikli süpürge,ütü,halı,bisiklet ve ev eşyaları dan oluşan hediyeleri kazanmak için çekilş heyecanla takip edildi.Gün sonunda Pirelli çalışanları ve aileleleri  yoğun geçen gün sonunda mutlu bir şekilde evlerine döndü.                    

#

30 Ağu 2017 - 14:05 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.