ÇAĞAN İNSAN KAYNAKLARI, KOCAELİ'DE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Çağan İnsan Kaynakları Danışmanlık Hizmetleri, Mayıs ayından itibaren Kocaeli merkezde hizmeti vermeye başladı.

Firmalara ve kamu kuruluşlarına işe alım ve eğitim hizmeti, danışmanlık hizmeti, ödül ve öneri sistemi, insan kaynakları süreç iyileştirme çalışması, yönetici geliştirme programı, çalışan memnuniyet anketi hazırlama çalışması ve genel katılıma açık olarak sertifika programları düzenlemeyi amaçlayan Çağan İnsan Kaynakları, Kocaeli’de hizmet vermeye başladı. Şirketin Genel Müdürü ve Eğitim Danışmanı Çağrı Gülsoy, insan kaynakları yönetimi, işe alım, eğitim uzmanlığı ve eğitim yönetimi alanlarında 10 yıllık deneyimli ve uzman ekipleriyle başta Kocaeli olmak üzere, Türkiye’deki özel sektör firmalarına ve kamu kuruluşlarına danışmanlık hizmeti sağladıklarını söyledi. Gülsoy, “Kocaeli’nde personel arayan firmalara işe alım hizmeti, eğitim talebinde bulunan firmalara ise eğitim danışmanlık hizmeti sağlayarak, destek olacağız. Amacımız insan kaynakları danışmanlık firması olarak, Kocaeli’de çalışmalarımızı uzun soluklu devam ettirmek. Kocaeli’de iş arayan vatandaşlarımız içinde iş bulmaları noktasında destek olmayı ve ilimizde istihdama katkı sağlamayı amaçlamaktayız” dedi.

#

04 May 2017 - 16:38 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.