5 bin lale soğanı satışı başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Lale Festivali öncesinde lale soğanlarının satışına kentin 14 farklı noktasında başlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ve 8 renkten oluşan lale soğanı satışları başladı. Kentin 12 ilçesindeki 14 ayrı noktada, 5 bin adet lale vatandaşlara sunuluyor.

 

EN GÜZEL LALE YARIŞMASI İÇİN

Nisan ayında yapılacak olan ‘En Güzel Laleyi Siz Yetiştirin’ yarışmasına katılmak isteyenlerin şimdiden lalelerini alıp ekmeleri gerekiyor. Yarışmaya katılacak vatandaşların, aldıkları laleler ve yanında verilen satış fişi ile Nisan’ın ilk haftası başvuruda bulunabiliyor. Yarışmaya standartlarda bulunan 8 çeşit lale ile başvurulabiliyor. Yarışmaya katılmak isteyenler, lale satış noktalarından bilgi alabiliyor.

 

14 FARKLI NOKTADA STAND

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği lale soğanları İzmit ilçesinde Cumhuriyet Parkı, Belsa Plaza önü ve Fevziye Camii Önü’nde gerçekleştiriliyor. Ayrıca Kandıra Merkez, Karamürsel Belediyesi önü, Gölcük Çarşı ve Değirmendere Çınarlık Meydanı, Gebze Eski Hamam önü, Darıca Eski Belediye Binası, Çayırova Fatih Caddesi, Dilovası Belediye Binası, Körfez Ağadere caddesi ve İSU Hizmet binası ve Derince Belediye binası önünde kurulan standlarda da laleler satışa sunuluyor.

 

PAKETİ 3 TL

Laleler Sarı, Beyaz, Mor, Pembe, Eflatun, Kırmızı, Mor, Koyu Mor ve Kırmızı beyaz olan 8 farklı renkte satışa sunuluyor. Şehri rengarenk bir görüntüye kavuşturacak olan 5 bin adet laleler paketi 3 TL’den satılacak. Lale soğanları böylece bahçelerde, balkonlarda ve saksılarda da açacak.

#

16 Kas 2016 - 11:36 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.