Wifi şifrenizi kimseye vermeyin

Wifi şifrenizi sakın kimseye vermeyin. Fethullahçı Terör Örgütü militanları kurnazca bir taktikle, ikinci şahısların wifi adreslerini kullanarak telefonlarına örgütün gizli haberleşme ağı olan bylock indirdikleri tespit ediliyor

Wifi şifrenizi sakın kimseye vermeyin. Fethullahçı Terör Örgütü militanları kurnazca bir taktikle, ikinci şahısların wifi adreslerini kullanarak telefonlarına örgütün gizli haberleşme ağı olan bylock indirdikleri tespit ediliyor. Örgütle yakından ve uzaktan bağı olmayan kişilerin Terör ve Kom ekipleri tarafından bylock kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınmaları ve akabince yapılan araştırmalarda örgütün bu yöntemi kullandığı tespit ediliyor. Bilindiği üzere FETÖ militanları 17/25 Aralık 2013 tarihinden sonra, kendi aralarında haberleşmek için bylock ağı kurmuş, örgüt militanları bu ağ üzerinden haberleşiyorlardı. Yetkililer;  Ev ve işyerlerinde kullanılan wifi şifrelerini kimseye vermemeleri konusunda vatandaşı uyarıyor.

#

10 Ara 2016 - 11:44 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.