Vali Güzeloğlu: Ticaret odamızın komite toplantılarını yeniden başlatacağız

Vali Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve yönetimi seçildikten sonra KOTO’yu ilk defa ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Güzeloğlu,” Ticaret odamızın komite toplantılarını yeniden başlatacağız özellikle kamu kesiminde hizmet veren temsilcilerle komite üyelerini bir araya getireceğiz” dedi

Vali Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ticaret Odası Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete KOTO Başkanı Semih Barış, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan ve KOTO yönetimi hazır bulundu. Ziyarette konuşan Vali Güzeloğlu,” Ticaret odamızın komite toplantılarını yeniden başlatacağız özellikle kamu kesiminde hizmet veren temsilcilerle komite üyelerini bir araya getireceğiz” dedi. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Başkanı Semih Barış,” Bugünlerimizde her zaman yanımızda oldunuz iş dünyası olarak ülkemizin içinde bulunduğu bazı sıkıntılarda elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak ilimize ülkemize faydalı olmaya çalışıyoruz” dedi.

ÖRNEK KENT OLACAĞIZ

KOTO Başkanı Barış’tan sonra konuşan Vali Güzeloğlu,” Ülkeni en köklü güçlü, odası olan KOTO kurumsal kimliği ve yeni yönetimi ile bu çizgiyi daha ileriye taşıyacağına ve Türkiye’ye örnek hizmetler vereceğine inanıyorum. Ülkemiz için hayatını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum Türkiye Cumhuriyeti karalı emin ve güçlü adımlarla geleceğine doğru yürüyor kutlu ve büyük yürüyüşümüzü hain işbirlikçilerin tüm çabalarına rağmen azimle sürdüreceğimizin ve tüm hedeflerimize ulaşacağımızın bir kez daha altını çiziyorum. Kocaeli de bu yürüyüşe çok büyük katkılar sunan bir büyük şehrimiz. Bütün üretim alanlarında Kocaeli bu noktadaki çabamız bunu daha da arttırmak örnek kent olacağız bu en büyük hedefimiz” dedi.

DAHA GÜZELE TAŞIYACAĞIZ

Sözlerine devam eden Vali Güzeloğlu,” Hem ticaret hem sanayi odalarımıza kayıtlı üyelerin yeniçağın ekonomi anlayışını bu noktadaki uygulayıcıları olmalarını bekliyoruz üreten kesimle üreten kesim arasında temel başlayan çalışmalarımız işbirliklerimiz devam edecek Hem KOÜ hem Gebze sorumlulukla çalışmalarını sürdürüyor Ticaret odamızın komite toplantılarını yeniden başlatacağız özellikle kamu kesiminde hizmet veren temsilcilerle komite üyelerini bir araya getireceğiz. Kocaeli’yi daha güzele taşımak sorumluluğumuz KOTO’nun bu dönüşüme katkı sağlayacağına kuşkum yok” diyerek sözlerini noktaladı.

#

14 Ara 2016 - 10:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.