Hakeme hakaret ve tehdite rekor ceza

01/12/2015 tarihinde oynanan Beylikbağıspor - Gebzespor U17 müsakabasında yardımcı hakem olarak görev yapan Kocaeli Bölgesi futbol hakemlerinden Yakup KAVAL’a karşı hakaret ve tehdit söylemlerinde bulunduğu iddia edilen Gebze Beylikbağı Spor Kulübünün yöneticisi YASİN ORUÇ’ a ceza yağdı

Hakem Yakup KAVAL ; gerek maç esnasında gerekse de maç sonrasın da kendisine karşı hakaret ve tehditler de bulunduğu iddiası ile Gebze Beylikbağı Spor Kulübünün yöneticisi olan Yasin ORUÇ hakkında şikayetçi oldu. Gebze 8.Asliye Ceza Mahkemesin de görülen dava da 28/11/2016 tarihinde karar çıktı. 

Şikayetçi Yakup KAVAL’ın avukatlığını yine ilimiz futbol hakemlerinden Av.Özhan KURT’un üstlendiği dava da sanık YASİN ORUÇ hakkında ; kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret ve tehdit suçunu işlediğinden toplam 467 Gün adli para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

Verilen bu ceza daha sonra para cezasına çevrildi. Hakeme hakaret ve tehdit eylemlerinde bulunan Sanık Yasin ORUÇ’un toplam  9.340,00 TL adli para cezası ödemesine, Para cezasının ödenmemesi halinde ise sanığın cezasının hapse çevrilmesine mahkemece karar verildi.

#

10 Ara 2016 - 19:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.