Galibiyet istiyoruz

Kocaelispor bugün deplasmanda Karacabey Birlikspor’a konuk oluyor. Maç saat 15.00’te başlayacak.

Kocaelispor bugün deplasmanda Karacabey Birlikspor’a konuk oluyor. Maç saat 15.00’te başlayacak.

Spor Toto 3.Lig 1.Grup temsilcimiz Kocaelispor, geçtiğimiz hafta İsmetpaşa Stadı’nda yaklaşık 10 bin taraftar önünde Kütahyaspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlılar Sinan Pektemek’in attığı 3 gol ile Kütahyaspor’u sahada adeta ezdi geçti.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Kocaelispor, Kütahya maçının ardından bir gün izin yaptı. Bol bol dinlenen ve geçtiğimiz Salı günü antrenmanlara başlayan ekip bugün deplasmanda karşı karşıya geleceği Karacabey Birlikspor maçına hazırlandı.

TARAFTAR AKIN EDECEK

Her zaman Kocaelispor’un yanında ola Hodri Meydan Taraftar Grubu’nun sosyal medyada yaptığı açıklamada taraftarların sabah 09.00’da Perşembe Pazar alanında toplanıp Bursa’ya doğru yola çıkacağı yazıldı. Takımını desteklemek üzere binlerce taraftar yarın Bursa’ya akın edecek.

TOKATLI HAKEM ATANDI

Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Tokat hakemi Harun Toplar yönetirken yardımcılığını ise Mustafa Gül, Emre Arslan ve Erdem Mertoğlu yapacak. Müsabaka saat 15.00’de başlayacak.

Haber: Bidar Yağmur TARHAN

#

16 Eki 2016 - 10:39 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.