FETÖ soruşturması geçiren Romatem SGK ile imza atacak mı?

Romatem Fizik Tedavi Hastanesi'nin Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından FETÖ soruşturması geçirmesi kentte büyük yankı uyandırdı. Samsun Merkezli Romatem...

Romatem Fizik Tedavi Hastanesi'nin Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından FETÖ soruşturması geçirmesi kentte büyük yankı uyandırdı. Samsun Merkezli Romatem Hastanesi 11 yıl önce Kocaeli'de yatırıma yaptı, çok ortaklı olarak yapılan yatırım, ortakların aralarında ki ticari antlaşmazlık nedeniyle yolları bir bir ayrıldı. Diğer ortaklarla yollarını ayıran hastane'nin büyük ortağı Köksal Holoğlu KOTO eski Başkanı Murat Özdağ ile ortaklık yapısını bozmadı ve yoluna devam etti. Ta ki KOTO eski Başkanı Murat Özdağ'ın Fethullahçı Terör Örgütü üyesi iddiasıyla tutuklanana kadar. Mart ayında Sosyal Güvenlik Kurumu ile her yıl olduğu gibi sözleşme yenilemek için harekete geçen Romatem hisse yapısı nedeniyle FETÖ soruşturmasına takıldı.

KAYYIM ATANABİLİR

FETÖ suçlamasıyla tutuklu bulunan Murat Özdağ'ın hissedar olduğu Romatem Fizik Tedavi Hastanesi'nin ortaklık yapısından dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu antlaşmayı askıya aldı. Sosyal Güvenlik Kurumunun Romatem Fizik Tedavi Hastanesiyle sözleşmesini yenileyip yenilemeyeceği önümüzde ki günlerde netlik kazanması beklenirken, hastaneye Kayyım atamasının da gündemde tutulduğu biliniyor. Bilindiği üzere Murat Çakmak'ın hissedar olduğu Çakmak marketler firmasına önce hisselerin tamamına kayyım atanmış ardından KHK(Kanun Hükmünde Kararname) il bürosu kayyım kararını diğer hissedarlarından kaldırmış, kayyım kararını sadece Murat Çakmak'ın hisseleri üzerinde uygulamaya başlamıştı.

#

27 Şub 2017 - 10:13 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.