Ev tamamen kül oldu

Gölcük ilçesinde Suriyeli vatandaşların kaldığı apartman dairesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alev ve dumanların arasında kalan vatandaşları tek tek apartmandan çıkarttı

Edinilen bilgiye göre yangın, bugün saat 13.30 sıralarında Gölcük ilçesi Merkez Mahallesi 37. Sokak'ta bir apartman dairesinde çıktı. İddiaya göre, Suriyeli vatandaşların kaldığı zemin kattaki dairede ilk belirlemelere göre elektrik kontağından yangın çıktı. Alevlerin büyüdüğünü fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. 7 katlı apartmanın diğer dairelerinde yaşayan vatandaşlar da yangın sebebiyle büyük panik yaşadı. Olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye ve 112 ekibi sevk edildi. İçeride çocuk ve bebeklerin bulunduğu haberini alan itfaiye ekipleri, ilk olarak vatandaşları kurtarma çalışması yaptı. Alev ve dumanların arasında kalan 3 çocuk, 3 kadın ve 1 bebek itfaiye ekipleri tarafından dışarıya çıkartıldı. Vatandaşların dışarıya çıkartılmasının ardından itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Yangın uzun süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Dumandan etkilenen 7 kişiye ilk müdahale ambulans içinde yapıldı. Dumandan etkilenen vatandaşlar daha sonra 112 ambulansı ile Gölcük Devlet Hastanesi ile bölgede bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

#

07 Ara 2016 - 12:16 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.