Cinayet zanlısı kuzenler tutuklandı

İzmit merkez Çınarlı Taksi Durağında çalışan Ali Özkaraman katleden olduğu Oğuz S (21) ve Yıldıray S (20) isimli şahıslar Emniyette biten işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlıları çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmit merkez Çınarlı Taksi Durağında çalışan Ali Özkaraman katleden olduğu Oğuz S (21) ve Yıldıray S (20) isimli şahıslar Emniyette biten işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Önceki gece İzmit’te gerçekleşen olayda Merkez Çınarlı Taksi Durağında çalışan Ali Özkaraman (65), 41 T 0445 plakalı aracı ile aracına almış olduğu Oğuz S (21) ve Yıldıray S (20) ile Terzibayırı Korniş Yolu Caddesi üzerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı.Tartışma sırasında taksici Özkaraman, kuzen oldukları öğrenilen şahıslar arafından önce darp edildi. Ardından bıçaklandı.

TUTUKLANDILAR

Göğüs ve karın bölgesine isabet eden bıçak darbeleri ile Özkaraman ağır yaralandı.  Oğuz S. ise arbedede bıçakla kalçasından hafif şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan Taksi şoförü Ali Özkaraman ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamılştı. Kaçmak isterken yakalan Yıldıray S. İle Oğuz S. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#

08 Eki 2016 - 11:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.