KS galibiyeti deplasmanda yakaladı

Haftalardır kazanamayan Kocaelispor, beklenen patlamayı bugün grubun lideri Uşakspor deplasmanında yaptı.

İlk yarısı golsüz biten maçta yenik duruma düşen Yeşil-Siyahlı ekibimiz Sinan’ın iki kafa golüyle 13 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

İLK YARIDA GOL YOK

Tamamen dolu tribünler önünde, son derece kötü bir zeminde oynanan maça beklendiği gibi ev sahibi atak başladı. 6’ncı dakikada çekilen şutta top üstten auta çıktı, 11’de Uşaksporlu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ancak ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi. Kocaelispor rakip kaleye ilk olarak 14’ncü dakikada gitti. Burak Özbakır’ın sol çaprazdan sert şutunda top kaleciden kornere çıktı. 21’nci dakikada ev sahibi H.İbrahim ile gole çok yaklaştı. Yusuf ile karşı karşıya kalan bu futbolcu topu auta attı.  33’de Sefa’nın uzaktan sert şutunu kaleci güçlüklü kornere çeldi. Bir dakika sonra Burak Özbakır’ın kafa vuruşunda top üstten auta çıktı. Uzatmalarda kontra atakta rakibi az adamla yakalayan Mehmet Avcı’nın şutunda top yan ağlarda kaldı.

SİNAN’IN KAFA GOLLERİ

İkinci yarıyı istekli başlayan Kocaelispor 54. Dakika öne geçme adına çok önemli bir fırsat buldu. Mehmet Avcı’nın sağdan getirip penaltı noktasına kestiği topta Burak Özbakır sert vurdu, kaleci mutlak golü önledi. Bu pozisyonun dönüşünde ev sahibi golü yaptı. Uşakspor’un golcüsü Şahin ceza sahanının sağ tarafında çok sert bir şut çıkardı, top köşeden ağlara gitti. 71’de golümüz geldi. Sağ kanatta kazanılan serbest atışta topun başına gelen Kadir’in ortasında Sinan çok iyi yükseldi topu ağlara gönderdi. 75 ve 80’de Yusuf’un hatalı çıkışlarıyla rakip iki önemli fırsat buldu, kullanamadı. 87’de Kocaelispor galibiyet golüne çok yaklaştı. Uzun topa hareketlenen Gökdeniz ceza sahasına girdi, karşısında sadece kaleci vardı. Genç futbolcu yavaş vurunca kaleci topu sahip oldu. 2 dakika sonra Burak Özbakır sağdan kesti, arka dikekte çok iyi yükselen Sinan kafayla meyin yuvarlağı filelere bıraktı. Maç 2-1 alan Kocaelispor 13 haftalık 3 puan hasretine son verdi.

#

28 Oca 2018 - 16:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.