Kocaelispor sevgisi okullara taştı

Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, göreve geldiği günden bu yana her fırsatta Kocaelispor sevgisini en küçük yaşa kadar aşılamak gerektiğini vurguladı.

Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, göreve geldiği günden bu yana her fırsatta Kocaelispor sevgisini en küçük yaşa kadar aşılamak gerektiğini vurguladı.

Geçtiğimiz sene okullara Kocaelispor logolu kalem ve silgiler dağıtıldı.

Geçmiş yılların aksine Bahri Yavuz döneminde kadın ve çocuklar tribünlerde çoğaldı. Özellikle çocukların maçlarda verdiği görüntüler görülmeye değerdi. Her maç kadın ve çocuk sayısıda artıyor.

Sosyal medyada kulüp tarafından kurulan "Başka Kocaelispor Yok" grubunda çok fazla üye var. Seviyeli paylaşımlar, bilgilendirilmeler ve haberler yapılıyor.

Kocaelispor sevgisinin aşırı derecede arttığı bu günlerde bir destek de lise öğrencilerinden geldi.

Şirintepe Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan öğrenciler okullarında tenefüs zamanı Kocaelispor marşı çaldırdı.

Marşı duyan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

İşte o paylaşım;

#

10 Kas 2016 - 23:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.