İzmit Yelken Kulübü sporcuları eğitimde

İzmit Yelken Kulübü sporcuları önemli seminerlere karıldı

Türkiye Yelken Federasyonunun 2018 faaliyet programında yer alan 22-27 Ocak 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan Optimist ve Laser Kış Kupası Yarışlarında İzmit’i temsilen İzmit Yelken Kulübü sporcuları ve velileri ile birlikte yarış öncesi Uzman Psikolog Çağla Kav Doğanay tarafından “ Kaygı nedir? Kaygılarınız var mı? Varsa nasıl atlatılır? “ konu başlıkları altında bir seminer aldılar. 

Daha sonrasında Kulüp Antrenörlerinden Mehmet Ali Özşen yarış için nasıl hazırlandıklarını ve beklentilerini dile getirirken, yine İzmit Yelken Kulübü’nün takım kaptanları Ata Görkem Er ve Duru Demirdalmış antrenmanları ve yarıştan beklentilerini anlattılar. 

İzmit Yelken Kulübü’ne ve sporcularına yarışlarda başarılar dileriz.

21 Oca 2018 - 21:19 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.