İZMİT BELEDİYESPOR'LU PERİLERDEN MÜTHİŞ GALİBİYET

İzmit Belediyespor’un perilerinden müthiş galibiyet. Antalya da gerçekleşen Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupasında Tosyalı Toyo Ogsk’yi 67 -64 yenerek temsilcimiz ilk maçında ilk galibiyetini aldı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig de mücadele eden Tosyalı Toyo Ogsk ligden düşerek 2017-2018 sezonunda TKBL ekipleri arasında yer almıştı.  İkinci yarıda 21-2’lik seri yakalayan İzmit BLD maça tutundu ve son 5 dakikaya çift hanelerle önde girdi. Son dakikalarda çekişmeye sahne olan mücadelede Osmaniye’de Nihal Güngör 16 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile ön plana çıkarken İzmit BLD’de Deniz Doğan 15 sayı, 2 ribaund, 1 asist ve Ebru Torun 12 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile mücadele ettiler. İzmit ekibi bu maçta sakatlığı bulunan yabancı oyuncusu olmadan oynamasına rağmen maçı kazandı. Ayrıca takım kaptanı Ebru Torun maçın oyuncusu seçilmiştir. Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk “ Turnuvaya Tosyalı Toyo gibi önemli bir rakibi yenerek galibiyetle başladık.  Oyuncularımız güzel mücadele sergileyerek maçı bir büyük başarıya imza attılar. Takımımıza güveniyorum, iyi bir ekip olduk. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.

      İzmit Belediyespor yarın Antalya Spor Salonunda 13:30 da İstanbulgücü ile karşılaşacak.

#

25 Eyl 2017 - 21:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.