Gençlerimizi Galatasaray’a gönderiyorlar!

Kocaelispor’u el birliğiyle yok etmeye çalışan AK Parti’nin ilimizdeki temsilcileri gençlerimizi İstanbul takımına göndermeye başladı.

Gençlerimizi Galatasaray’a gönderiyorlar!
Haber albümü için resme tıklayın

Derice Belediyesi Galatasaray Futbol Akademisi ile Türkiye Bölgesel Lig Takımları Derince Belediyespor arasında iş birliği protokolü imzaladı. Galatasaray Futbol Akademisi ile Türkiye Bölgesel Amatör Lig takımlarından Derince Belediyespor arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokole Galatasaray adına Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Emrah Bayraktar; Derince Belediye Başkanı adına ise Ali Haydar Bulut imza attı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen törende Galatasaray Televizyonu'na konuşan Emrah Bayraktar, "Galatasaray Kulübü altyapısı olarak İstanbul merkezli Türkiye'yi taramak çok kolay değil. Derince gibi Kocaeli ilinde altyapıya yatırım yapan, tesisleri, bakış açısıyla fark yaratan kulüplerle iş birliği yaparak gücümüzü artırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda ilk iş birliğini Derince Belediye ile yaptık. Meyvelerini de hemen toplamaya başladık; bir gencimiz U14 takımıyla kulübümüze geldi. Kocaeli ilindeki gençleri de kulübümüz çatısı altında toplayarak, antrenör eğitimi, oyuncu gelişimi, birlikte yapılacak kamplarla gücümüzü artırmak ve farklı illerde bunu çoğaltmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise "Derince Belediyespor, belediyemizin bir kuruluşu. Böylesine büyük bir kulüple alt yapı, üst yapı ve teknik olarak fikir alışverişinde bulunmak; futbolcular arasında gelişim sağlamak için bir iletişim kurabilmek adına yapmış olduğumuz iyi niyet protokolü. Galatasaray ile yaptığımız anlaşma bizim altyapımızdaki gençlerin de önünü açacak, gençler Galatasaray'da oynayabilme ihtimalinin heyecanını yaşayacaklardır. Artık Derince ve Kocaeli ilindeki gençler altyapıda olmak için bir gayret içinde olacaklardır’’ dedi. Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut’u Galatasaray ile protokol imzalaması oldukça heyecanlandırmışa benziyor. Bir zamanların efsane takımı olan Kocaelispor Futbol takımını amatör lige yollayanlar İstanbul takımlarının sahalarında umut arayışına girdi.

#

08 Ara 2017 - 12:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

04

Ersin dokumaz - Kocaelispor dururken Galatasaraya gençleri gönderebilecek kadar karaktersiz yoksunu bir belediye bu kadarına çok şey söylenir de yüzüne söylemek gerek

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 12:00
03

necati - Haluk Bozo Özgür Taşkıran ve Ali Haydar A.Ş Kocaelispor yok olsun diye çalışmaya devam ediyor

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 12:00
02

Kaan - Seçimlerde akprtili belediyelere oy atanda benim için haindir....

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 12:00
01

Resul - Necati yorumlarına dikkat et Haluk abiyle Özgür abinin ne alakası var olayla her yerde bok atmaya çalışmayın gerçekler ortada

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 12:00