Ya klima kullanırlar ya da bu işi yapmazlar!

Büyükşehir Belediye meclis toplantısında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, özel halk otobüslerinde klima kullanımıyla ilgili olarak, "Ya klima kullanırlar yada bu işi yapmazlar!" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Fuar içinde bulunan Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Mecliste 97 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Buna ek olarak muhalefetten 5 önerge sunuldu. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlık ederken, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve meclis üyeleri katılım gösterdi. CHP'li üyeler belediyeye ait hizmet veren otobüslerde olduğu gibi özel otobüslerde de klimalı hizmet verilmesi önergesinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu da, “Yaz kış özel otobüslerde belediye otobüsleri gibi klimalı olacak. Ya klima kullanırlar ya da bu işi yapmazlar” diyerek otobüsçülere rest çekti.

#

10 Ağu 2017 - 15:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.