Teşkilatlarımızın enerjisiyle gerçekleştirdik

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Gölcük İlçe Kongresine katıldı. 6. Olağan Kongre'de bir konuşma yapan Karaosmanoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak ortaya koyduğumuz tüm eserleri teşkilatımızın enerjisiyle gerçekleştirdik" dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın da katıldığı Gölcük 6. Olağan İlçe Kongresine katıldı. Memelekete hizmet yolunda kutlu yürüşe devam ettiklerini ifade eden Karaosmanoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar yaptığımız bütün hizmetleri milletimizden aldığımız yetki, teşkilatlarımızın enerjisiyle gerçekleştirdik" dedi.

"KOCAELİ VE GÖLCÜĞÜMÜZ AYAĞA KALKTI" Konuşmasında 1999 depremini unutmadıklarını da vurgulayan Karaosmanoğlu, "O günler gerçekten çok zor zamanlardı. Gördüklerimiz insanımızı korku ve endişe içinde bırakıyordu. Bu kent nasıl ayağa kalkacak sorusunu kendimize soruyorduk. Allaha şükürler olsun ki iktidarımız döneminde ülkemiz, kentimiz ve Gölcüğümüz ayağa kalktı. Depremin izleri silinirken,  ulaşımı alt yapısı, eğitimi, sağlığı, eğitimi ve diğer başlıklarda vatandaşımızın daha mutlu olduğu bir şehir haline getirdik. Bugün de diyoruz ki, Kocaeli ülkemizin en güzel şehirlerden bir tanesi olmuştur" diye konuştu.

"SÖMÜRGE MERAKLISI ÜLKELER KISKANÇLIK İÇERİSİNDELER" Kocaeli'de daha yapacak işlerinin olduğunu da söyleyen Karaosmanoğlu, "Yerelde yapılan hizmetleri, Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin liderliğinde  hayata geçirdik.  Cumhurbaşkanımızın liderliği olmasaydı, bu hizmetleri yapmamız mümkün değildi. Hangi hizmeti gerçekleştirdiysek Hükümetimizle, Bakanlarımızla, Milletvekillerimizle ve teşkilatlarımızla birlikte yaptık. Birlikten güç ve enerji ortaya çıktı. İnşallah daha büyük işler yaparak vatandaşımızı daha da mutlu edeceğiz. Türkiye, stratejik konumuyla çok önemli bir yerdedir. İşte sömürge meraklısı ülkeler kıskançlık içerisindeler. Bir ve beraber olmamız lazım. Türkiye'yi daha ileri götürmeliyiz. Bu görev sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın omuzlarında değildir" şeklinde konuştu.

"GÖLCÜK VE KOCAELİ TEŞKİLATI BİR VE BERABERDİR" Bizler milletimizin hayır duasını teşkilatımızla alıyoruz diyen Karaosmanoğlu, "Teşkilatlarımız halkımızla iç içe görev yapıyor. Herşeyin başı teşkilatlarımızın kardeşliği ve birbirine olan sevgisidir. Bu anlamda Gölcük teşkilatı tüm Kocaeli teşkilatı gibi bir ve beraberdir. Bizlere verdiği yetki ile kendisine hizmet etme  onurunu yaşattığı için vatandaşlarıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

#

23 Eyl 2017 - 13:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.