Sarıbay açıklayacak mı? Gülen’in elini sıkan, 1 ay yıkamayan ak partili vekil kim?

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay CHP İzmit ilçe kongresinde kente bomba gibi düşen bir açıklama yapmış, Kocaeli AK Partili bir milletvekilinin ‘Ben Fethullah Gülen’in elini sıktım bu eli 1 ay yıkamam’ dediğini iddia etmişti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İzmit İlçe kongresinde kentimizde çok konuşulacak bir iddiada bulunmuştu. Sarıbay ilimizde ki bir AK Partili milletvekilin,’ ‘Ben Fethullah Gülen’in elini sıktım bu eli 1 ay yıkamam’ dediğini ileri sürmüştü. CHP İl Başkanı Sarıbay’ın bu açıklaması ilimizde çok tartışılmış, gözler AK Parti Kocaeli Milletvekillerine çevrilmişti. İlimizdeki 7 AK Partili milletvekilini zan altında bırakan Sarıbay bu açıklamasının ardından kenara çekilmişti. Kamuoyu merak ediyor, Sarıbay’ın iddia ettiği ve bugün hala AK Parti’de milletvekilliği yapan politikacı kim?

20 Oca 2018 - 12:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

Sosyal Demokrat - Allah sizin gibi; sahtekar, kalıpsız, işgüzar, ahlaksız tüm siyasilerin beladını versin. Omurgasız herif elinizde fetö denilen iktidar uydurması sopadan başka hiçmi birşeyiniz yok, bu milleye gelecek adına ne vad ediyorsınuz, bu millete verecek bir gıram akıl , beceri, enerjiniz varmı yoksa; yoz AKP, soytarı MHP ve diğer Saray uşağı siyasi parti , cemaat, sivil toplum örgütleri gibi milleti uyutup malı götürenlerden misiniz... Ana muhalefetmiş, çağdaşmış, hatta insanmış, hadi ordan hadi adamın ağzını bozdurmayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 12:20
01

Aslan Sertvurur - Bu ildeki bazıları hala ihanet içinde oldukları içinmi bu kadar eski fettullahçı valilik kompleksi içinde hala idareci kadrolarında!Kocaeli halkına bu düzeyde ihanet içinde olanlara neden hiçbir vekil dur demez YokSa Sarıbayın bahsettiği 1aylık andestsiz vekilden daha fazlası mı var!Zamanının bakanlarına kadar medyadan neler duyduk,bu konuşmada sadece İzmit halkına siyasilere güvenleri konusunda açık bir anket yapılsın adam olan sonucunu halkla paylaşır!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 12:20