Sandık kurulumunda Sarıbay sahadaydı

Sandıklarda en ufak ihmal lükslerinin olmadığını bilen Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü yaklaşık 5 haftadır sandık müşahitlerine ve sandık so...

Sandıklarda en ufak ihmal lükslerinin olmadığını bilen Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü yaklaşık 5 haftadır sandık müşahitlerine ve sandık sorumlularına sandık güvenliği eğitimi verdi. Önceki seçimlerden ders alan CHP Kocaeli İl Örgütü sandık kurulumu oluşurken sabah erken saatte sahadaydı.

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ 

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay beraberinde İl yöneticileri Av. Hüseyin Acurman, Av. Bahar Gültekin Candemir ve Harun Yıldızlı ile birlikte sabah 06.30’dan  itibaren Başiskele de bulunan Bahçecik Damlar İlköğretim Okulu ve Yeşilkent İlköğretim Okulunda sandık oluşumunda yer aldı. Sandık sorumlularına, müşahitlere ve güvenlik görevlilerine hayırlı çalışmalar dileyen Sarıbay, referandumun ülkemize hayırlı olmasını temenni etti.

#

16 Nis 2017 - 09:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.