Özdemir Ak Parti il başkan adaylığını çarşamba netleştiriyor

Ercan Özdemir, AK Parti İl Başkan adaylığı konusunda Çarşamba günü istişare toplantısı yapacaklarını ve yapılacak bu toplantının ardından aday olup olmama konusunda karar vereceklerini söyledi.

İlimizdeki Ordular Derneği AK Parti İl Başkan adaylığını için Ercan Özdemir’in ismini kamuoyuna duyurmuştu. Ercan Özdemir hemşerilerinin kendisine AK Parti İl Başkan adayı olarak görmek istedikleri teklifini getirdiklerini ifade etmişti.  Özdemir, hemşerilerini kırmak istemediğini ve istişarelerin ardından aday olacağının sinyalini vermişti.

Gebze ilçesinde kendisine ait inşaat şirketi bulunan Özdemir AK Parti İl Başkan adaylığı konusunda Çarşamba günü istişare toplantısı yapacaklarını ve yapılacak bu toplantının ardından aday olup olmama konusunda karar vereceklerini söyledi. 1989 Gebze doğumlu olan Ercan Özdemir evli 1 çocuk babası.

#

22 Oca 2018 - 12:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.