Önce miting sonra kongre…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP’nin Gençlik Kolları Kongresin katılmak üzere Kocaeli’yle geliyor. 27 Ocak’ta yapılacak kongre öncesi Erdoğan Kongre öncesi Yahya Kaptan Pazar alanında miting düzenlenecek.

Önce miting sonra kongre…
Önce miting sonra kongre…
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile birlikte 27 Ocak’ta yapılacak kongre ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Ceyhan, 27 Ocak Cumartesi günü Yahya Kaptan’daki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda gerçekleştirilecek İl Gençlik Kollarının kongresi öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yahya Kaptan Pazar alanında miting düzenleneceğini belirtti.

Ceyhan yaptığı açıklamada;  “Dünyada ender ülkelerin yapabileceği bir operasyon yapıyoruz. 72 uçağımız ve kara ordumuzla Afrin’deyiz. Öncelikle Genelkurmay  Başkanımızın şahsında tüm Mehmetçiğimize dualarımızı gönderiyoruz. Biz milletçe onların yanındayız. Zeytin Dalı Harekatının özü sınırlarımızdaki teröristlerin temizlenmesidir. Bir metrekare bile toprak almak gibi bir hedefimiz yoktur. DAEŞ, PKK ve PYD gibi tüm terör unsurlarını temizleyeceğiz. Suriyeli kardeşlerimizin de güvenli bir şekilde oraya geçmesini sağlayacağız” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı kongre ile ilgili bilgi veren Ceyhan; “Kongre  27 Ocak saat 14:00’te Cumhurbaşkanımız kentimize gelecek. Yaşanan Afrin olayı sebebiyle de Cumhurbaşkanımızın buraya gelmesi bir kongrenin ötesine geçti. Biz cumhurbaşkanımızın milletimizle buluşmasını sağlayacağız. Kongre öncesinde Yahya Kaptan Pazar alanında mitingimiz olacak. Sekiz tane aracımızla Cumhurbaşkanımızın Kocaeli’ye geleceğini duyuruyoruz. Kongremize gelmek isteyen kim varsa getirilmesi hususunda teşkilatlarımız olarak elimizden geleni yapacağız. Bir taraftan da mitingden sonra kongremiz var. Coşkumuz ve muhabbetimizle Cumhurbaşkanımıza ‘Maşallah Kocaeli’ dedirtene kadar sürdüreceğiz. Gelecek başka misafirlerimiz de olacaktır. Bunlar netleşince paylaşacağız.” diye konuştu.

#

22 Oca 2018 - 11:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Mine41 - Istedigin kadar aciklama yap Ceyhan ,basarili degilsin.Cumhurbaskanim gelsin, gorsun halini.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 11:18