MHP İlçe Başkanı Günaydın: Başiskele 7 yıldızı hak etmiyor

Başiskele MHP İlçe Başkanı Serkan Günaydın zehir zemberek açıklamalarda bulunarak, yedi yıldızın altının boş olduğunu dile getirdi.

‘’SÜMEN ALTI YAPILAN İŞLER’’ MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın yazılı basın açıklaması yaparak, ilçenin içerisindeki karanlık tabloyu gözler önüne serdi. İlçe’nin 7 yıldızı anıldığını fakat yedi yıldızın altının boş olduğunu ifade ederek,’’Başiskele ilçesi, 22 Mart 2008 Tarihinde  kuruldu  İlçemizin   sınırları, Karşıyaka beldesi merkez olmak üzere Yeniköy, Bahçecik, Yuvacık ve Kullar beldelerinin birleşmesi, Servetiye Karşı, Servetiye Cami, Kazandere, Aksığın, Tepecik, Serindere, Camidüzü ve Doğantepe köylerinin bağlanması ile belirlenmiştir.  İlimizin güney doğusunda deniz ve yeşil bitki örtüsünün kucaklaştığı eski yerleşim birimlerini, tarihi ve doğal zenginlikleri içinde barındıran şirin bir ilçemiz  7 yıldız’lı söz edilen  ilçemiz bizi memnun  eder ki   8. Yıldızı  olsun  bizler  olması için  elimizden  geleni yapmaya hazırız  ve çalışmalarımızı hazırlıklarımızı yapıyoruz .Öncelikle  ilçemizde ciddi hastane sıkıntısı yaşanmakta  hastalarımız  önce mahalle  sağlık ocaklarını gider  oradan ya  İzmit devlet  hastanesine yada  gölcük devlet hastanesine  Neden  8  yılık bir belediye  tam teşekkülü hastane için   yerimi  tahsis edemedi  mevcut  15 yıllık  hükümet mi   bakanımız mı  yoktu vekilimiz mi  yoktu  yada  yapmak istemedi  Neden ?  buna benzer daha eleştirilecek gün yüzüne çıkarılacak  yapılmayan  sümen altı yapılan işler  çok   Deprem sonra yapılan  kalıcı  konutlar  belediyenin sınırları içerisinde  değilmiş  gibi  başı boş bırakılmakta  özellikle  belirtmek istediğim  iş merkezleri. Sorumsuz başıboş  bırakılmış   bir şey söylendiğinde  bayındırlık bakanlığı da diyerek  geçiştirme yapılmakta . Gençlerin  olumsuz davranışlar ve kötü alışkanlıklarının alanlar  haline  gelmekte   yapılan faaliyetleri eleştirmek  yapılan hizmetleri olumsuz ve karalamak  bizlere  yakışmaz  ama  yapılan işleri takip etmek eksik olanlarında söylemek  eleştirmek  en doğal hakkımız .

‘’PARK BAHÇEYLE OLMUYOR’’ Günaydın açıklamasını şu cümlelerle sürdürdü,’’Milliyetçi Hareket Partisi Başiskele  ilçe   teşkilatı  olarak meclis kararları ile belediyenin hizmetleri  takip ediyoruz takipçisi   olmaya da  devam edeceğiz. Göreve  geldiğim günden  bu güne   mahalle mahalle  bir  grup çalışma yaptım vatandaşlar ile görüşmelerde   yapılan hizmetlerin  daha çok  kendi  seçmen  bölgesinde  hizmet yapıldığını  daha  doğrusu   sokak yada cadde  üzerinde yapılacak  hizmetler nokta atışı  yapılmakta   hemen  alt  yada  üst sokağına hizmetleri  geciktirmekte  yada  yapmamakta  bu tip çalışma  doğru  olmadığını ifade etmek isterim  Başiskele  ilçemiz  sadece  yol park konaklar yapmakla  değil   sanayi  bölgesi  olduğu  gibi  iş  alanlarını sağlıklı çevreye zarar vermeyen  fabrika sahiplerine  teşvik etmeliyiz  ve  özellikle  Yeniköy , yuvacık  bölgesi   sahil  bölgesi  turuzim amaçlı  çalışmalar yaparak güçlendirmek gerekiyor  . Baraj gölünün çevresi ile oluşturduğu güzellikler görülmeye değer hale gelmiştir. Körfez ve İzmit manzarası eşliğinde çıkmaya başlayacağınız tepelerden birkaç köyü geçtikten sonra Yuvacık'tan Aytepe köyüne ulaşılmaktadır. Hafta sonu turizmine açılan bölgeler de  çalışma yapılarak   Menekşe yaylası  yakın  yaylara  tanıtmak gerekiyor  Park alanı en önemli piknik  alanlarına vatandaşlar  gidiyor  . Bölgede , çadır kampı yapmaya uygun  alanlardır. Ulaşım sorunlarını giderildiğine tüm vatandaşların gitmelerini sağlanmalı  . Güzel  bir  sahilimiz olduğu  şüphesiz ama ara ara  kokudan  durulmuyor  bununla  ilgili  hiçbir  kalıcı  çalışma  yapılmadı  geçici olarak alınan önlemler  yada  hava koşullarını  bahane ederek geçiştirme yapılmakta 

‘’SOKAKTA ÜLKÜCÜLERDE VARDI’’ MHP Başiskele ilçe Başkanı Serkan Günaydın açıklamasını şu sözlerle tamamladı,’’Son olarak  15 temmuz sürecini  hepimiz yaşadık feto  denen illetle tüm başsikele haklı ve  Kocaeli  halkı bu kalkışmaya dur dedi  yeni kapıda genel başkanımızın ifade ettiği gibi birlik beraberlik ülkemiz için her şeyden önce  gelir15 Temmuz'da şehit olan 239 kardeşimizin kanı toprakla buluşmuştur, topraklarımızın bölünmeyeceğini adeta tescillemiştir. Yaralanan vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. Diyorum ki; şehitler ölmez, vatan bölünmez! Türkiye tek yürek olduğunu göstermiştir, ayrımız gayrımız yoktur. Kutuplaşma ve cepheleşmeleri bıçak gibi kesmeliyiz. Devlete ve millete meydan okuyan çürümüşleri elinizin tersiyle ittiniz. Bu nedenle 15 temmuz milat, dönüm noktasıdır. Nereden olursanız olun, kim olursanız olun, bu ülkenin neresinde doğarsınız doğun, kökeniniz ne olursa olun, vatanım, bayrağın, şehitliğin, kardeşliğin mukaddes gücü için Yenikapı'yı gittik  Bu ruh devam ettiği sürece hiçbir hain bize yanaşamayacaktır. Bu birlik devam ettiği sürece hiçbir çılgın, hayasız Türkiye'ye saldırmayı aklından geçiremeyecektir. Yeni bir sayfa açalım, hukukun üstünlüğünü koruyalım, insana haklarını gözetelim. Yeni bir sayfa açalım, geleceğin haritasını çizelim. Türk askeri topyekun darbeci ve suçlu görülmemelidir. Ordu millet dayanışması canlandırılmalı Mehmetçik gözden ve gönülden çıkartılmamalı. Sisli ortamda masum vatandaşlar, kamu görevlileri mağdur edilmemeli. Adalet şuuru eksiksiz olmalı, yeni manda özlemlerine geçit vermeyelim. Vesayetçi odaklara şans tanımayalım, Bizanslı  Diyojen'in nesli fırsat kollamaktadır. Tekfurların varisleri devlettedir. Konstantin'in torunları iştahla dağılmamızı beklemektedir, Anadolu'dan defolup giden 7 düvel sabırsızdır. Anımız birdir, adımız birdir, biz Türk milletiyiz. 7 bölge, 4 mevsim, 81 vilayetle Türkiye'yiz. Yeni bir Fetret devrine izin veremeyiz. Bugün yaşadıklarımızın kökü geçmiştedir. Bu tam bir hesaplaşmadır."  Diyerek bizleri onurlandıran genel başkanımız sayın DR Devlet bahçeliye  bir kez daha  teşekkür ediyorum. .Belediyemizin  kararı  ile  yapılan  15 Temmuz şehitler parkı yapıldı  güzel  diyelim ama  şehitlerimiz için yapılan ve ülkemizde yaşanan darbe girişimlerini  sergilemek  için yapılan alanlar  tam anlamıyla  gerçeklerden uzak çalışma olmuştur Yenikapı ruhundan çok çok uzak  15 Temmuz akşamı  Ankara  ışıkları  acık olan parti binası  Milliyetçi hareket partisi genel  merkezi  idi  sokaklarda  ülkücüler de vardı   askeri nizamiye  kapılarında  ülkücüler  vardı  İstanbul un boğaz köprüsünde  ülkücüler vardı   sadece  Rabia işeri yapan  gençler yoktu  bu  kalkışmaya gözünde  gönlünde kalbinde  ülkesinden başka  bir şey  görmeyen HASAN TAHSİN'LE ÖMER HALİSDEMİR  aynı kahramanlık destanı farklı zamanlarda yazmıştır’’

#

25 Ağu 2017 - 17:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.