Kemal Köse İl Başkan adayını açıkladı

İlçe kongrelerini tamamlayan MHP Kocaeli İl Teşkilatı'nda eski milletvekillerinden Kemal Köse il başkan adayını açıkladı.

MHP'de Kocaeli İl Başkan adaylığı için çetin bir yarış olacak gibi. Eski milletvekillerinden Kemal Köse de il başkanlığına aday olarak Aydın Ünlü'yü işaret etti. Sosyal medya hesabından paylaşan Köse, böylelikle hem il başkanlığı seçiminde tarafını belli etmiş oldu. Haziran ayında yapılacak olan MHP'nin Kocaeli il başkanlığı seçimlerinde Aydın Ünlü'nün karşısına Faruk Bostan'ın da aday olarak çıkması bekleniyor. Hep birlikte göreceğiz.

#

12 Nis 2017 - 16:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.