KAMU HASTANELERİ KALKIYOR HASAN AYDINLIK NE OLCAK?

Sağlıkta iyileştirme adı altında hayata geçen Kamu Hastaneleri Birliği kalkıyor. İlimizin yakından tanıdığı bir isim olan Hasan Aydınlık Kamu Hastaneleri Birliği Başkan olarak atanmıştı

JET HIZIYLA ATANMIŞTI

Başbakan Binali Yıldırım İzmir’de Başbakanlık ofisinde gazetecilerle bir araya gelerek, hastane birlikleri projesinini sona geldiğini açıkladı. Sağlıkta iyileştirme adı altında hayata geçen Kamu Hastaneleri Birliği’nin Genel Sekreterlik Sisteminin çalışmadığı ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, ‘’sağlık sistemini bundan sonra  yönetim biçimi tek başlı sade ve verimli olacak’’ dedi. Bilindiği üzere Kamu Hastaneleri Birliği Başkanlığına ilimizin yakından tanıdığı Hasan Aydınlık atanmıştı. Aydınlık uzun yıllar ilimizde Fethullahçı Terör Örgütü’nün en güçlü olduğu dönelerde İl Sağlık Müdürlüğü yaptı ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanmıştı. Aydınlık daha sonra 15 Temmuz darbe girişimin hemen akabinde Acil Hizmetler Sağlık Müdürü olarak Ankara’ya atanmış ve akabinde Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı olmuştu.

#

27 Ağu 2017 - 13:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.