Hürriyet Hayır'a destek verenlere ziyaretlere devam ediyor

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Halk oylamasında Hayır’a destek veren sendika ve dernekleri ziyaret etmeye devam ediyor

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, 16 Nisan Referandumunda Hayır tercihine destek veren kuruluşlara teşekkür ziyaretlerine devam etti. Önceki gün Saadet Partisi, Demokrat Parti ve Demokratik Sol Parti Kocaeli İl Başkanlıklarını ziyaret eden CHP Kocaeli -Milletvekili Hürriyet Eğitim-İş Sendikası Kocaeli Şubesi, Eğitim-Sen Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Aydınlar Ocağı’nı ziyaret etti. Milletvekili Hürriyet’e ziyaretlerinde partisinin İzmit ilçe Başkanlığı Yöneticisi Ali Kuzu ve Hakan Çakar da eşlik etti.

MİLYONLARCA İNSAN HAYIR’IN ARKASINDA BİRLEŞTİ

TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet 16 Nisan Referandumunda Hayır tercihine destek veren ve Hayır tercihini halka anlatan Eğitim-İş Kocaeli Şube Başkanı Bilal Şener, Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Hicran Turan ve Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez’e ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan CHP’li Milletvekili Hürriyet, “Seçimlerin arkasından ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bu güzel birlikteliği devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız. Söz konusu ülke olduğunda her şeyin teferruat olduğunu gördük. Bunun devamının olmasını sağlayacağız. Yüzde 50'lik kesimin bizimle birlikte hareket ediyor olabilmesi bizim için oldukça kıymetli.  Bu donemde çok doğru bir çalışma gerçekleştirdik. Sokak sokak gezerek vatandaşlarımıza Hayır’ı anlattık. Son dönemlerde farklı bir siyaset dili ve tarzı geliştirdik. Her kitle ile iletişime geçmek için olağanüstü bir çabamız var. Hayır kelimesinin arkasında farklı kesimden milyonlarca insan birleşti” açıklamasında bulundu

#

26 Nis 2017 - 14:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.