Erdoğan “gazilik” teklifine ne dedi?

Erdoğan'ın Metin Külünk’ün kendisine Gazilik ünvanı verilmesine ilişkin yasa önerisine 'Olur mu öyle şey' diyerek tepki gösterdiği iddia edildi...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, milletvekilleriyle yaptığı toplantıda, MHP ile yürütülen ittifak çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yapacağı görüşmeyle son kararı vereceklerini söyledi. Erdoğan’ın, son MYK toplantısında AKP’li Metin Külünk’ün kendisine Gazilik ünvanı verilmesine ilişkin yasa önerisine “Olur mu öyle şey” diyerek tepki gösterdiği iddia edildi.

Erdoğan, dün milletvekilleriyle gruplar halinde yaptığı görüşme trafiğinde 4. grupla bir araya geldi. MHP ile AKP arasında ittifakla ilgili oluşturulan ‘Milli Mutabakat Komisyonu’nun çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Erdoğan, “Arkadaşlar çalışmalarını tamamlamak üzereler. Bize sunulacak. Daha sonra liderler arası görüşmeyle karar vereceğiz” diye konuştu. SP ve BBP’nin de ittifakda yer alması için çalışma yürüttüklerini anlatan Erdoğan, “Milleti birleştireceğiz” diye konuştu. Erdoğan, ittifakın modeli konusunda ise “Pusulada partiler kendi kimlikleriyle yer alacak” demekle yetindi.

02 Şub 2018 - 20:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Gncy - Etki tepki durumu, her zaman bunu yapıyolar.

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 20:05