Emine Macit Zeybek: 'Görev verirlerse hazırım'

AK Parti teşkilatında İzmit Belediye Başkan adaylığı konuşulan Avukat Emine Macit Zeybek, gazetemizin sorularını yanıtlayarak gönlünde belediyeciliğin yattığını söyledi.

İzmit Belediyesi’nde encümen başkanlığı ve meclis üyeliği görevleri ile AKP İl Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinde kendisine verilen yetkiyi en iyi şekilde kullandığını belirten Zeybek, “Bizim partimizde teşkilat temayülü ve genel merkezin kararı çok önemli. Bu nedenle ortaya çıkıp ben adayım demekten ziyade parti teşkilatı ve kent kamuoyunun teveccühü önemli. Siyaseti hiçbir zaman mevki makam sevdasıyla yapmadım ama AKP’de kendimi çok iyi yetiştirdiğimi düşünüyorum. Bu bilgi ve tecrübelerimi en iyi şekilde değerlendireceğim bir görevde olmak isterim. Partim görev verirse İzmit Belediye Başkanlığına aday olurum” dedi.

#

05 Eyl 2017 - 12:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.