Destici Devletleşti

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ‘Hayır” diyen teşkilatların bu tutumlarını sürdürmeleri durumunda partinin gerekli mekanizmaları harekete geçecektir” ifadelerini kullandı.

İstanbul Mecidiyeköy’de parti binasında basın açıklaması yapan Destici, “hayır” diyenlerin aynı ısrarı sürdürmeleri durumunda, ihraç mekanizmasının harekete geçeceğini söyledi.

TÜZÜĞÜN GEREĞİ YAPILIR

Bir gazetecinin "Referandumda 'Hayır' diyeceklerini açıklayan bazı İl teşkilatlarıyla ilgili parti içinde herhangi bir disiplin süreci olacak mu?" şeklindeki sorusuna Destici, 

"Kurumsal kararımızı açıklayana kadar arkadaşlarımızı düşüncelerini ifade ettiler. Bu düşüncelere hoşgörülü baktık. Asla bir ihraç ve disiplin süreci işletmedik. Ama karar açıklandı. Artık bütün teşkilatlarımıza düşen bu kararın yanında durmaktır.

Bundan sonra bütün arkadaşlarımızın partinin hukukunu oluşturan bu tüzüğüne ve programına uygun hareket etmek sorumlulukları vardır. Her şeyin bir sınırı var. Bu sınır aşılırsa Büyük Birlik Partisi kendi tüzel kişiliğine camianın tümünü korumak adına ebetteki hukukunu işletir. Tüzük, neyi hükmediyorsa bunun gereği ebetteki bundan sonra yapılır" şeklinde yanıt verdi.

#

15 Mar 2017 - 22:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.