Derince AKP'de İbrahim Şirin başkan oldu!

Derince AKP’de mevcut başkan İbrahim Şirin, tek aday olarak yeniden başkan seçildi.

AKP Genel Merkezi tarafından yeniden başkan adayı olarak atanan mevcut  İlçe Başkanı İbrahim Şirin, ile adaylığını son anda açıklayan Mehmet Demirkol kongreye gitti. Demirkol'un listesi divan tarafından kabul edilmedi ve Şirin tek aday olarak kongreye gitti.  431 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrede 25 kişilik ilçe yönetimi ve 45 il delegesi seçildi.

Derince Zübeyde Hanim Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Zeki Aygün, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman,  Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede ilk olarak söz alan Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, " Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın çizdiği istikamette, çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberlikten geliyor. Kongreler yenilenmenin bir değişimin olduğu yerdir. Yeni dönemde önceliği dava şuuru olan, Derince'yi tamamen kucaklayacak bir kadro ile çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bu halk her şeyin en güzelini hak ediyor. Bunun için çalışmalara devam edeceğiz. Hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah 2019 hem yerel hem genel seçimlerde daha büyük başarılar elde edeceğinize inanıyorum"şeklinde konuştu.

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince eski Derince değil, 100 bin nüfus oldu şimdi 140 bin. Derince’nin yıldızı olmayabilir ama TEOG’dan tam puan alan çocukları var. Derincemiz gelişip, büyüyor” dedi. Divan yönetiminde İbrahim Şirin’in yanı sıra Mehmet Demirkol da göreve aday olduğunu belirtti. Milletvekilleri adına konuşan Vekil Zeki Aygün sevgi ve muhabbete ihtiyaç olduğunu söyleyerek, “Siyasette toz yutmadan görev almak çok zordur. Görev alacak bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diyerek 15 Temmuz hain darbe girişimindeki büyük başarıya değindi.

İBRAHİM ŞİRİN’İN LİSTESİ

YÖNETİMİ

İbrahim Şirin

Abdullah Yıldırım

Abdulmutallip Çimen

Ayhan Ekinci

Beyler Demir

Göksu Kahraman

Hakan Atalı

Hakan Karadeniz

Hatice Artar

Hülya Karaağaç

İsmail Balcı

İsmail Küçük

Koray Merdan

Köksal Güler

Mefharet Serim

Mustafa Morgül

Orhan Yılmaz

Öznur Yakupoğlu

Ramazan Bostan

Ramazan Yalçın

Selçuk Çakıroğu

Selçuk Özecik

Şener Elyıldırım

Veysel Pala

Zafer Bilgintürk

İL DELEGELERİ

İbrahim Şirin

Ali Haydar Bulut

Züheyla Uslu

Tanju Yılmaz

Adnan Balcı

Ahmet Ark

Şengül Karagöz

Elif Başyiğit

Muharrem Ergün

Mustafa Tırpan

Abdülkadir Bayçol

Ebru Geyha

Şaban Poyraz

İsmail Yılmaz

Bahattin Çelik

Kadir Bayrak

Erhan Kazandı

Kenan Keskin

Esen Yiğit

Celal Ayvaz

Kenan Yalçın

Lütfü Top

Halil Yıldırım

Saim Sert

İbrahim Güler

Rıdvan Yeğin

Cemalettin Özkan

Cafer Durmaz

Hanefi Örengil

Yılmaz Sarıkaya

Burhan Saka

Serpil Korkmaz

Necati Yaykın

Ünal Çelik

Ersan Demir

Ekrem Tok

Baki Aytepe

Naci Bucan

Salim Adanur

Abdullah Karaman

Ömer Dikçal

Zehra Bozkurt

Hacer Günç

İbrahim Eren

Semih Yenisey

#

25 Kas 2017 - 15:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.