CHP’li kadınlara tebrik ziyareti

Emekli-Sen Derince Şube Başkanı Kasım Erben, yönetimiyle birlikte CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök ve yönetime tebrik ziyaretinde bulundu.

CHP’li kadınlara tebrik ziyareti
CHP’li kadınlara tebrik ziyareti
Haber albümü için resme tıklayın

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK)’na bağlı Emekli-Sen Derince Şubesi yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök ile yönetimlerini ziyaret etti. Emekli-Sen Derince Şube Başkanı Kasım Erben ile Makbule Erben, Nurten Korkmaz, Yener Araz ve yönetimin hazır bulunduğu ziyarette, Nazım Hikmet’in 116’ncı doğum günü nedeniyle kadın kolları üyelerine, ilk TBMM’den kadınların olduğu tablo hediye olarak takdim edildi.

GÖK VE EKİBİNE BAŞARI DİLEDİLER

Ziyarette ilk olarak söz alan Emekli-Sen Derince Şube Başkanı Kasım Erben ise sendikanın kongre süreci hakkında bilgi vererek, “Türkiye şartlarında kadınlarımızın işi zor. Maalesef ülkemizdeki siyasi partilerde kadın kotası devam ediyor. Kadınlarımız Atatürk sayesinde seçme ve seçilme hakkını kazanmıştır. Ama şimdiye baktığımızda kadınlarımızın hakları konusunda geldiği yeri de görüyoruz. Tabii bu sistemin dayatması. Ancak kadınların el birliğiyle her şeyin üstesinden geleceğine inancımız tamdır” diye konuştu. Erben konuşmasının sonunda CHP’li kadınlara hediye takdim ederek Gök ve ekibine yeni dönemde başarılar diledi. 

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN DESTEKLİYOR”

İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök ise Erben ve ekibine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Yönetimlerde cinsiyetçilik yapılmamalı. Ne kadın ne de erkek kotası olmalıdır. Herkes layık olduğu yerde görevine getirilmeli. Önümüzde seçimler var. 2019’a çok büyük bir hazla hazırlanıyoruz. Umut değil bu, çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Daha önce AKP’ye oy vermiş insanlar artık bizlere net bir şekilde şikayetlerini dile getiriyor. Bu güzel bir şey. 2019’da Kocaeli’de İzmit’e kesin gözüyle bakıyorum. Büyükşehir ve diğer ilçelerde de durum tam tersine dönebilir. Bu azimle yola çıktık. Çok uyumlu güzel bir aile olduk. Umuyoruz ki emeklerimiz boşa çıkmaz. Bizi her zaman destekleyen genç bir başkanımız var. Bu anlamda tecrübesi ve azmiyle yanımızda olan başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

#

18 Oca 2018 - 10:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.