Çelik'ten il başkanlarına davet

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, siyasi parti il başkanlarını Büyük Kudüs Mitingine davet etti.

Çelik, Saadet Partisi’nin öncülüğünde İsrail Güçten Anlar sloganıyla 30 Temmuz pazar günü saat: 17.00’da Yenikapı meydanında gerçekleştirilecek olan Büyük Kudüs Mitingine Kocaeli’nde bulunan siyasi parti il başkanlarını davet ederek birlik beraberlik çağrısında bulundu. Çelik çağrısında; Mitingi Saadet Partisi olarak düzenliyoruz. Ancak hiçbir parti bayrağı, sembolü olmayacak. Çünkü Kudüs hepimizin ortak davasıdır. Biz bunu bir vazife olarak görüyoruz. Bu miting ile bütün dünyaya ve İsrail’e, ‘Biz Kudüs’e bütün bir halk olarak sahip çıkıyoruz, çıkmaya devam edeceğiz. Tüm İslam âlemi olarak ayağa kalkalım’ demek için yapıyoruz. Bu yüzden görüşü ne olursa olsun zulme karşı duran. ‘Kudüs bizimdir’ diyen tüm kesimleri, vatandaşlarımızı Yenikapı’ya bekliyoruz. Yenikapı’ya gelin. Gelin ki gücümüzü dünya görsün.’’ ifadelerini kullandı.

#

29 Tem 2017 - 09:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.