Ayaz, Erdoğan sevdalısı gençten şikayetçi oldu

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Cumhurbaşkanı Erdoğan sevdalısı olarak bilinen Gökhan Ayyıldız’dan şikayetçi oldu. Ayaz hakkındaki iddiaları çürüteceğine, hakkında en küçük eleştiri yapanlardan şikayetçi olmayı alışkanlık haline getirdi

Reklamlarla ilçesini 7 yıldız yapan ve Kocaeli Kamuoyunun gündemini meşgul eden AK Partili Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı Gökhan Ayyıldız’dan şikayetçi oldu. Reklam ve afişlerle ilçesini 7 yıldız yapan Ayaz hakkındaki iddiaları çürütmek yerine, kendisi hakkında en küçük eleştiri de bulunanlara tahammül edemiyor. Nisan ayında Kocaelikoz haber sitemizin yaptığı ‘Görevden alınacak Belediye Başkanları’ haberini kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşan Ayyıldız’da şikayetçi olan Hüseyin Ayaz’a geçtiğimiz günlerde yargı tokat gibi cevap vermişti.

REKLAMLARLA 7 YILDIZLI İLÇE

Belediye’nin eski Mali ve İdari İşler Başkan yardımcılığını yapan Faik Akyol gazetemize açıklamalarda bulunmuş, Hüseyin Ayaz’ın bölgesinde iş yapan iş adamlarından kayıt dışı yüklü miktarlarda para aldığını iddia etmişti. Ayaz Akyol’un gazetemize verdiği röportajın engellenmesi için yargıya başvurmuş fakat mahkemeden ret yanıtı almıştı. Erdoğan sevdalısı Ayyıldız kendisine ait sosyal medya hesabından Faik Akyol’u gündeme taşıyarak, ‘neden savcılar devreye girmiyor neden yasal işlem yapılmıyor’ diye sordu.İşte Ayyıldız’ın o açıklaması

BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN AYAZ AÇIKLAMA YAPMALIDIR.. Başiskele Belediyesinin eski Mali ve İdari İşlerden sorumlu başkan yardımcısı Faik Akyol Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz hakkında '' İş adamlarından illegal para alıyorduk açıktan para alıyorduk '' diyor yani kendi de suç işlediğini itiraf ediyor ama neden savcılık devreye girmiyor neden yasal işlem başlatılmıyor. İftira ise iftirayı atan kişi hakkında değilse alan kişi hakkında?

#

30 Ağu 2017 - 11:09 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.