REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. ÇİFTÇİ'DEN HASSASİYET BEKLİYORUZ

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, heyeti ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, İzmit İlce Temsilcisi Ercan Öztürk, Araştırma ve Uygulama Hastanesi İş  Yeri Temsilcileri Varol sakallı, Ayşe Dalgıç Gülen, Ebru Demirörs ile birlikte Kocaeli Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Şube Başkanı Çeker  Kocaeli Üniversitesine bağlı faaliyet gösteren Araştırma ve Uygulama Hastanesinde  görev yapan sağlık çalışanlarının ve sendika üyelerinin sorunlarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çiftçi’ye aktardı. Çeker; Sorunların çözümünde Sayın Çiftçi’den hassasiyet bekliyoruz, Dedi. Rektör Yardımcısı Çiftçi ziyaret için Çeker ve heyetine teşekkür etti.

Çiftçi’ye  Aktarmış Olduğumuz Sorunların Çözümünü Talep Ettik. Ziyaret çıkışı açıklamada bulunan Şube Başkanı Çeker; Kocaeli Üniversitesine bağlı faaliyet gösteren Araştırma ve Uygulama Hastanesinde  görev yapan sağlık çalışanlarının ve sendika üyelerimizin sorunlarına hastane yönetimi ile yaptığımız görüşme ve yazışmalar ile çözüm bulamadığımız için Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çitçi’yi ziyaret etme mecburiyet hasıl olmuştur. Diyen Çeker; Beş ana başlık altında tespit ettiğimiz sorunları belgeleri ile birlikte sayın Çiftçi’ye  aktarmış olduğumuz sorunların çözümünü talep ettik. Dedi.

Sorunların Çözümü İçin Rektörlük’den, Sayın Çiftçi’den Duyarlılık Bekliyoruz. Çeker; Aktarmış olduğumuz konulardan bir tanesinin önemli bir konu olduğu tek konu başlığı ile tekrar görüşmemiz gerektiği konusunda mutabakat vardık. Diyen Çeker; Kurumun kanun ve yönetmenlikler çerçevesinde yönetilmesini, kimseye iltimas geçilmemesi gerektiğini, sendika olarak usulsüz uygulamalara ve özel kişilere iltimas geçilmesine göz yummamızın mümkün olmadığını, sorunlar giderilmediği takdirde hukuki süreçleri başlatacağımızı, ve takipçisi olacağımızı Sayın Çiftci’ye aktardık. Dedi. Çeker; Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki sorunların çözümü için Rektörlük’den ve Sayın Çiftçi’den duyarlılık bekliyoruz.

Amacımız Üzüm Yemek, Bağcı İle Kavga Etmek Değil. Çeker; Bu ziyaretimizde Sayın Çiftçi aktardığımız konuları araştıracaklarını sorunların çözümü için gerekli çalışmaları başlatacağını heyetimize ifade etmiştirler, Sendika olarak sorunların çözümünde diyalogdan yanayız. Amacımız üzüm yemek, bağcı ile kavga etmek değil. Diyen Çeker; Görüşme kurum içinde, kurum çalışanları içinde verimli ve faydalı olmuştur. Bundan sonraki süreç Rektör Yardımcısı sayın Çiftçi’ye iletmiş olduğumuz sorunların çözümünün takipçisi olacağız dedi.

#

11 Haz 2017 - 18:03 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.