Vanlılarda yeni başkan belli oldu

İlimizde Bulunan Kocaeli Vanlılar Derneğinde Yapılan İstişareler Sonucunda Yeni Başkan Adil Yağuzdoğan Oldu.

Geçtiğimiz haftalarda ani bir kararla istifa eden Murat Gögerçin'den boşalan koltuğa kimin geleceği merakla bekleniyordu. Onursal başkan Ömer Gögerçin ve eski başkan Murat Gögerçin yapılan yoğun istişarelerin sonucunda yeni başkan adaylarının Adil Yağuzdoğan olduğunu açıkladılar. Eski başkan Murat Gögerçin konuşma yaparak;"Adil başkanımız uzun yıllar derneğimizde yöneticilik yapmış ve desteklerde bulunmuş bir abimizdir. Yeni görevi hayırlı olsun. Biz başkanlığı bıraktık ama hizmeti bırakmadık. Rabb'im utandırmasın." Dedi. Daha sonra söz alan yeni başkan adayı Yağuzdoğan; "Onursal başkanımıza ve geçmiş dönem başkanıma hizmetlerinden, emeklerinden dolayı bende teşekkür ediyorum. Bizler artık daha güçlü bir dernek olmak için çalışacagız ve bir çok ilçeden arkadaşlarımızı yönetime katacağız. Tüm Vanlıları tek bir çatı altında birleşmeye davet edeceğiz." Dedi.

Adil Yağuzdoğan 1970 Van Muradiye Doğumlu, İzmit Merkez'de İkamet Ediyor. KOU Elektronik Bölümü Mezunu ve Doğan Gölge İnşaat Sahibi. Evli 4 Çocuk Babası.

#

21 Oca 2018 - 12:56 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.