Üst geçitler renkleniyor

Büyükşehir Belediyesi “Kocaeli Güzelleşiyor” projesiyle il genelindeki meydan, bulvar ve üst geçit ayaklarına kent estetiğini arttırmak amacıyla resim çalışmaları yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından uygulanan, “Kocaeli Güzelleşiyor” projesiyle Kocaeli genelindeki kent estetiğine yönelik çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında şehrimizin önemli meydan ve bulvarlarına kent estetiğini geliştirmek amacıyla birçok resim çalışması yapılıyor. Gerçekleştirilen projenin devamında şehrin çeşitli noktalarındaki üst geçitlerin ayaklarına da resim uygulama çalışmasına başlandı.     

PROFESYONEL RESSAMLAR Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında il genelindeki meydan ve bulvarların uygun düz zeminlere resim uygulama çalışmaları daha önceden başlamıştı. Şimdi de projenin 2'nci etabı olarak şehrin çeşitli noktalarındaki üst geçitlerin ayaklarına resim uygulama çalışmalarına başlandı. Profesyonel ressamlar tarafından çizilen resim uygulamalarıyla şehir önemli yerlerinin estetik acıdan zenginleştirilmesi hedefleniyor.  

ÜST GEÇİTLERE BAŞLANDI Proje kapsamında meydan ve bulvarlardaki devam eden çalışmaların yanında üst geçitlerde resim uygulama çalışmaları başladı. 2’nci etap olarak başlayan üst geçit ayakları resim uygulama çalışması İzmit İlçesi Mimar Sinan Üstgeçiti ayaklarındaki çalışmayla başladı. İlk olarak başlayan çalışmanın devamında şehrin meydan, bulvar ve üst geçitlerinde deniz, doğa, manzara ve akvaryum resim uygulamaları yapılacak.

#

13 Kas 2017 - 12:14 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.