Şoförler eğitim aldı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TÜVTÜRK Muayene İstasyonları ve Michelin Lastikleri işbirliğinde oluşturulan...

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TÜVTÜRK Muayene İstasyonları ve Michelin Lastikleri işbirliğinde oluşturulan Trafikte Sorumluluk harketi  kapsamında yürürtülen İyi dersler şoför amca" projesi kapsamında, Kocaeli'nde taşımalı eğitim sistemindeki okul servis şoförlerine eğitimler veriliyor."İyi dersler şoför amca" projesi kapsamında, taşımalı eğitim sistemindeki okul servis şoförlerinin trafik güvenliği, ilk yardım ve iletişim konularında bilgi ve becerilerini arttırmak hedefleniyor.Her yıl pilot olarak belirlenen il ve ilçelerde 3 yıldan bu yana 16 bin şoföre eğitim verildiği öğrenilirken, bu yıl  aralarında yine Kocaeli'ninde bulunduğu 10 il ve ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Jandarma  Komutanlığı ekipleri tarafından 13 bin 500 servis şoförüne eğitim verildi.Proje kapsamında  İzmit  Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda  geçtiğimiz günlerde  Kocaeli Jandarma Trafik Tim Komutanı J.Kd.Bçvş. Adem Altunyurt ve İzmit Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Yaman tarafından  gerçekleştirilen eğitimde 104 servis şoförüne  eğitim verildi.  Eğitimde özellikle trafikte ve ilk yardım ile insan ilişkilerinde doğru bilinen yanlışlar üzerinde duruldu. Eğitim sonunda katılan servis şoförlerine katılım belgeleri verildi.

#

11 Ara 2016 - 15:10 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.