Şehidin vasiyetine sahip çıkıyorlar

Yaklaşık 4 yıl önce hayırseverlerin bir araya gelmesiyle kurulan ilk amaçları ilimize gelen Türkmen ailelere yardım etmek olan iyi Kalpler Hareketi her ay düzenli olarak mağdur ailere ve ilimizdeki Türkmen ailelere yardım yapmaya devam ediyor.

Şehidin vasiyetine sahip çıkıyorlar
Haber albümü için resme tıklayın

Kurucuları arasında Murat Yavuz, Ali Yavuz, Mevlüt Öztürk, Necmi Sevemez, Gazi Yılmaz, Faruk Ersoy, İrfan Öge, Emin Şimşek, Kamil Kale, Orhan Kadıoğlu, Nedim Aksu, Emrah Aksu, Güven Deniz, Murat Öge ve Yücel Alpay Demir' in bulunduğu iyi kalpliler hareketi derince harmantarlada bulunan 50 suriye Türkmeni ailenin 90 Türkmen balasına yiyecek ve giyecek hediye ettiler. Bu yardımı Afrin operasyonumuzda şehit düşen astsubay Musa Özalkan ülküdaşımızın "Şehit olursam Türkmen balaları için anaokulu-kreş veya kültür merkezi yapılsın" vasiyetinden etkilendiğimiz için yaptık diyen iyi kalpliler derincedeki Türkmen ailelere ve onların balalarına herkesin sahip çıkmalarını arzu ettiklerini belirttiler.

#

28 Oca 2018 - 15:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.